Modele de mana curenta la scari

Structura scarii este DIN Profile métalique rectangulaire. Profilul este ales in functie de forma, gabarit si locul de utilizare al scarii (Casa notammentunepeinepØcuniaire sau spatii publice). Scarile cu structura Metalica – modèle Berlin sunt cele mai bune variante in CEEA CE priveste pretul. Scarile trebuie finisate si indreptate, inclusiv turnata Sapa pe ele si uscata. Dans cazul in care scarile nu sunt finisate, trebuie folosite placi de OZB, apoi montajul treptei peste Placa OZB. Preturile Contin finisarile, montajul, baituire, lacuire, transport, Consiliere TEHNICA. Preturile nu Contin TVA. Termen de executie si livrare 10-15 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii. Compania AlcoGroup executa MODELE deosemorsure de SCARI metalice pentru Interior si extérieur DIN fier forjat, inox, lemn sau sticla securizata. SCARA Spirala Metalica DIN fier forjat este realizata prin metoda traditionala de prelucrare a fierului forjat la cald. Balustradele DIN inox se realizeaza prin imbinari cu sudura in mediu argon.

Treptele pot fi DIN fier, lemn masiv sau sticla securizata si laminata. Modelele si dimensiunile sunt analizatate si discutate pentru fiecare SCARA separat, in functie de cerintele si ASA clientului. Se poate folosi lemn simplu sau sculptat iar mana curenta poate fi DIN inox, fier forjat sau placata cu lemn. Timpul de lucru estimat pentru modelul acesta este de 20 zile lucratoare. Pretul se stabileste in functie de: tipul materialului, diametrul tevilor folosite, cantitate, locatie de montaj, Model… Etc. Garantia pentru lucrarile executate de AlcoGroup este de 5 Ani, atat pentru materiale cat si pentru manopera. Cu varietatea sa in culori, MODELE si tipuri, lemnul este dintotdeauna prima alegere, cand este vorba de Ambient, confortabilitate, naturalete si calitate.

Scarile sunt confisquer din lemn (stejar masiv). Conceptia si executarea scarilor, indiferent de tipul materialului folosit, trebuie sa fie in concordanta cu stilul Ambiental al constructiei. . Sunt Elemente pratique, utile si necesare Care, bine confiserie si incadrate dans designul proiectului dumneavoastra, pot contribui la crearea unui Stil propriu. Balustradele DIN sup anodisé sunt Alternativa la balustradele DIN inox, intrucat se pot incadra cu eleganta oricarui Stil arhitectural. Podestul (Zona dreapta dintre vanguri): Costa €120 metrul Patrat de grosime 30mm.. . Treptele pot fi din lemn de FAG, prelucrare sau artar in culoare naturala sau baituite in culori de wenge, NUC, cires, prelucrare Antic, Mahon, etc, DIN granit de diferite Culori, Trepte metalice DIN aluminiu, tabla striata sau chiar Trepte Tip gratar au zincate TERMIC. Societatea Noastra produire balustrade executate DIN inox, Cu aplicatii de lemn si sticla securizata. Inoxul utilizat este de CEA mai buna calitate, importat DIN Italia, avand certificat de calitate. Dans cazul balustradelor cu lemn aplicat, mentionam ca lemnul este DIN prelucrare masiv si se poate opta pentru o Paleta diversificata de nuante.

Pentru balustradele cu sticla se poate opta pentru varianta securizata sau laminata (duplex), Cu grosimi cuprinse intre 4-20 mm. atunci Când realizăm un proiect pentru balustrade din lemn, fier forjat, inox, sup sau sticlă urmărim în primul rând funcționalitatea si calitatea finisajelor. Nu facem compromisuri pentru că balustradele și treptele scărilor sunt gândite să Durèze și să își păstreze aspectul peste ani. Dorintele clientilor nostri ne-au provocat sa diversificam Gama de servicii oferite si in acelasi timp sa cautam solutii profesionale pentru constructia pielarilor interioare din lemn astfel INCAT acestea sa se integreze Perfect in ambientul locuintei si sa formeze cu acesta un tot UNITAR.