Modele quilling primavara

Le voilà! Am dori-o si Noi PE Zana primavara daca se poate. Multumim! Quillingul a fost folosit de numeroase popoare de-a lungul timpului, in Special pentru a Decora carti si obiecte religioase. Popularitatea aceste Arte a cunoscut apogeul in Secolul al XVI-Lea si al XVII-Lea, cand au fost Create opere valoroase cu ajutorul acestei tehnici. Dans zilele noastre, quillingul nu numai ca a inceput sa fie DIN ce in ce mai apreciat in intreaga lume, ci a devenit si o pasiune accesibila Oricui. Inainte, aceasta TEHNICA Era folosita numai de nobilime, en spécial de catre doamnele DIN burghezie Care Doreau sa ISI ocupe timpul in mod placut. Quillingul este o forma de Arta provenita DIN Egiptul Antic, Care consta in crearea unor forme deosemorsure cu ajutorul unor FASII foarte subtiri de hartie, rulate, rasucite si lipite. Chiar daca este o activez Care Céré rabdare, timp si Atentie, aceasta forma deosebita de manifestare a creativitatii poate deveni urmatorul Tau hobby. Daca te pasioneaza decoratiunile fait à la main, afla en ce consta aceasta TEHNICA si cum sa realizezi propriul Tau tablou quilling de primavara! – Modelaje pictate DIN pastă Cerâmica – mărgele pictate 1, 2 – ou de lemn cu Panseluta – suport de ou – mobila de papusi – cutiute Decorative – ghivece cu lalele Sigur ca se poate. Ptr detalii astept un email, monica.raceala@yahoo.com Buna Ziua, comme Dori daca se poate sabloanele cu Zanele celor Patru anotimpuri, multumesc Frumos si felicitari pentru CEEA CE faceti. BUNA.AS VREA SI EU SABLOANELE CU MOS TIMP SI SPIRIDUSII. VA MULTUMESC. – Ratustele Mele, activez pentru bobocei de clasa intai an de an, Primăvara ne încântă cu verdele EI CRUD.

DIN ”darurile” EI putem alege pe cele care ne plac cel mai mult pentru a crea felicitări quilling de 1 martie. Puteţi prelua şi folosi materiale, iar Dacă doriţi să le recomandaţi, vă Rog faceţi trimiterea la pagina în Care au fost prezentate. Pentru preluarea imaginilor, vă Rog lăsaţi un mesaj şi sollicitaţi acest lucru. – Flori de toamnă, colaj DIN hartie tocată – Brăduţi – Colaj DIN hârtie mototolită – Mărţişoare1, 2 – Colaje DIN Benzi de hârtie creponată – Lăcrămioare, Buchet de primăvară sursa Foto: increations.blogspot.com 3. IA fiecare Petala si da-i o forma de ”lacrima”, presand-o intr-o singura parte intre degete. 4. pentru a face Florile, IA o rigla cu cercuri si lipeste fiecare Petala de Baza Roz a buchetelului cu franjuri, avand grija la unghiul pe care vrei sa il obtii. Da-le Cu lipici si lasa-le la uscat complet. 5. pe o hartie cu o nuanta deschisa de albastru, deseneaza ramurile copacului si cateva Frunze, apoi lipeste Florile PE Rand. Hartia o Poti LIPI la randul EI PE o Placa subtire de lemn si o Poti inrama.

– Rama Foto din lemn decorată prin quilling – Şirag de mărgele DIN triunghiuri de hârtie – colier DIN mărgele de hârtie creponată – Rama Foto DIN carton, PE modèle Gata finisat – cană pictată Manual – Ramă Foto DIN Ipsos, pictată – Cufăr din lemn pictat aveti cumva sabloane p Shutdown Mickey Mouse si prietenii lui la fel de mari cum este MOS timp si spiridusii? Comme vrea si eu aceste sabloane cu Mickey Mouse daca le aveti.